Majlis Tandatangan 'Memorandum Of Agreement' Antara UPM Consultancy & Services Sdn Bhd Dan Worldwide Landfills Sdn Bhd | FAKULTI BIOTEKNOLOGI DAN SAINS BIOMOLEKUL
» BERITA » Majlis Tandatangan 'Memorandum of agreement' antara UPM Consultancy & Services Sdn Bhd dan Worldwide Landfills Sdn Bhd

UPM Holdings Sdn Bhd (UPMH) dan Worldwide Holdings Berhad (WHB) telah menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) untuk projek perundingan pengeluaran biochar (bioarang) daripada serpihan kayu. Majlis menandatangani MoA telah diadakan pada 6 Ogos 2019 (Selasa) di Makmal Teknologi Biomas, Kompleks Biorefineri, UPM.

Majlis menandatangani dihadiri oleh Naib Canselor UPM, Prof. Datin Paduka Dato' Dr. Aini Ideris, Ketua Pegawai Eksekutif, Worldwide Holdings Berhad; Datin Paduka Norazlina Zakaria dan Penasihat Projek juga Ketua Kompleks Biorefineri, Prof. Dato' Dr. Mohd Ali Hassan.

Tarikh Input: 19/08/2019 | Kemaskini: 19/08/2019 | hirfarizan

SXEbKAa~