Karnival Putra Innokreatif Dalam Pengajaran Dan Pembelajaran (PicTL) 2018 | FAKULTI BIOTEKNOLOGI DAN SAINS BIOMOLEKUL
» BERITA » Karnival Putra Innokreatif dalam Pengajaran dan Pembelajaran (PicTL) 2018

Karnival Putra Innokreatif dalam Pengajaran dan Pembelajaran (PicTL) 2018

Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul telah memenangi tempat ketiga dalam Pertandingan Amalan Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran Terbaik (Fakulti/Pusat) tahun ini bertajuk “ Pembelajaran Perkhidmatan dalam Bioteknologi dan Sains Biomolekul”. Projek ini diketuai oleh Dr Chia Suet Lin dan dianggotai oleh Prof. Madya Dr Wan Zuhainis Saad, Dr Saila Ismail, Dr Adelene Song Ai Lian, Dr Asilah Ahmad Tajudin, Dr Mohd Termizi Yusof dari Jabatan Mikrobiologi, serta Prof. Madya Dr Parameswari Namasivayam, Dr Nik Mohd Afizan Nik Abd Rahman, Dr Noor Baity Saidi, Dr Lai Kok Song, Dr Dhilia Udie Lamasudin dan En. Ridzuan Md Hashim dari Jabatan Biologi Sel dan Molekul.

Disediakan oleh:

Dr. Amalia Mohd Hashim