Tahniah Dr Siti Sarah Othman | FAKULTI BIOTEKNOLOGI DAN SAINS BIOMOLEKUL
» BERITA » Tahniah Dr Siti Sarah Othman

Tahniah Dr Siti Sarah Othman

Tahniah! Enam pensyarah muda UPM terpilih menganggotai barisan Exco kepimpinan Young Scientist Network-Academy of Sciences Malaysia (YSN-ASM) bagi tahun 2019.

Pensyarah muda yang diberikan kepercayaan ini diketuai oleh Prof. Dr. M. Iqbal Saripan, yang terpilih sebagai Bendahari Kehormat; Dr. Chau De Ming (Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan) dan Prof. Madya Dr. Thahira Begum yang terpilih sebagai Pengerusi dan Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Kerja Integriti Sains (Science Integrity); Prof. Madya Dr. Yap Wing Fen (Fakulti Sains) terpilih sebagai Pengerusi Jawatankuasa Kerja Media Sains (Science@Media); Prof. Madya Dr. Wan Azlina Wan Ab Karim Ghani (Fakulti Kejuruteraan) terpilih sebagai Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Kerja Polisi Sains (Science Policy); dan Dr. Siti Sarah Othman (Fakulti Bioteknologi dan Sains Molekul) terpilih sebagai Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Kerja Kepimpinan Sains (Science Leadership).

Tarikh Input: 26/02/2019 | Kemaskini: 26/02/2019 | hirfarizan

SXDdRAC~