Syarahan Inaugural Prof. Dr. Shuhaimi Mustafa | FAKULTI BIOTEKNOLOGI DAN SAINS BIOMOLEKUL
» BERITA » Syarahan Inaugural Prof. Dr. Shuhaimi Mustafa

Syarahan Inaugural Prof. Dr. Shuhaimi Mustafa

SERDANG 24 Nov. – Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul (FBSB), UPM telah menganjurkan Syarahan Inaugural yang sampaikan oleh Prof. Dr. Shuhaimi Mustafa bertajuk ‘Halal Food Authenticity: Does it matter to you?’. Syarahan ini membentangkan secara fokus bidang kajian utama beliau termasuklah pengembangan kajian masa sekarang dan prospek masa hadapan. Perasmian majlis disempurnakan oleh Prof. Dr. Arbakariya Ariff, Dekan FBSB. Para tetamu yang terdiri daripada keluarga, pelajar, penyelidik, ahli pengurusan fakulti, pegawai akademik dan sokongan diberi senaskah buku berkenaan tajuk yang dibentangkan. Malah tetamu juga dapat melihat pameran penyelidikan di luar dewan syarahan.

Pn. Suryani Ahmad
Penolong Pendaftar