Lawatan Ke Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan | FAKULTI BIOTEKNOLOGI DAN SAINS BIOMOLEKUL
» BERITA » Lawatan ke Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Lawatan ke Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Pada 14 Oktober 2016, telah melawat Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah. Lawatan ini adalah sebahagian daripada program “Karnival Pendidikan Kolej Matrikulasi KPM dan Kolej Mara, Sesi 2016-2017” anjuran bersama Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi  (CosComm) dan “Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pendidikan Tinggi” Malaysia.

Dr. Asilah berpeluang untuk memperkenalkan program-program yang ditawarkan oleh Fakulti Bioteknologi & Sains Biomolekul (BioTech), UPM. Taklimat ini dihadiri oleh lebih kurang 200 orang pelajar matrikulasi yang kini mengikuti Aliran Sains Modul I (Matematik, Kimia, Fizik dan Biologi). Kami berharap taklimat ini memberi manafaat kepada pelajar serta mereka mendapat pemahaman yang lebih baik mengenai program-program yang ditawarkan oleh BioTech, UPM. Kami juga berharap minat dikalangan pelajar untuk memilih program-program yang ditawarkan oleh BioTech, UPM sebagai pilihan pertama meningkat pada tahun akademik yang mendatang!

Tarikh Input: | Kemaskini: 14/03/2017 | ahmadazlan

SXEaBAs~